Plastičnim operacijama se potpuno unakazila: Kćerka popularnog Bosanca više ne liči na sebe (Foto)

  • admin
  • December 5, 2018
  • Comments Off on Plastičnim operacijama se potpuno unakazila: Kćerka popularnog Bosanca više ne liči na sebe (Foto)

 

Poznate ličnosti puno propagiraju estetske zahvate, sve se to prenosi na tv ekranima i u medijima tako da su mladi sve više postali opsjednuti tim zahvatima. Mediji bi trebali isticati nešto drugo i mladima predstavljati prave uzore.

Sasvim je u redu kada neka osoba želi nešto korigovati na sebi, ali u granicama normale, danas poznate ličnosti pretjeruju u tome. Mnogo je žalostno kada vidimo jako mladu osobu koja je uradila puno operacija i uništila svoj izgled.

Mladi su počeli koristiti botoks i razne druge stvari koje im nisu potrevne uopše. Imamo svakodnevno priliku vidjeti poznate ličnosti koje su izopačile svoj izgled zbog brojnih estetskih zahvata. Čist primjer ovome je i kćerka Bosanca, koja je svoj izgled potpuno promijenila.

Njeno ime je Aleksandra Džidža Stojković. Ona je svoju karijeru započela učesćem u poznatom muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Ovo joj je bila odskočna daska da javnost čuje njen talenat, a pored ovog od velike pomoći joj je bila činjenica da je kćerka Bosanca.

Kada je učestvovala u takmičenju svi su bili očarani njenim vokalnim sposobnostima, većinom je pjevala strane pjesme. Kada je započela karijeru, pjevala je komercijalne pjesme koje i nisu mogle da pokažu njene vokalne sposobnosti u cijelini.

Ko god je vidio Džidžu na početku njene karijere, može uočiti koliko se promijenila. Uvijek je bila lijepa i mnogo simpatična djevojka. Sada ne liči na sebe, velika usta i izrazite obrve. Pored ovog na njenom tijelu postoje brojni estetski zahvati koji joj nisu bili potrebni.

Njeni estetski zahvati su izazvali mnogobrojne komentare. Pogledajte fotografije kako ona sada izgleda: