Plastični hirurg imao pune ruke posla: Sada je među najatraktivnijim voditeljicama, a ovako je izgledala prije 6 godina
admin November 29, 2018

Olivera Jovićević je jedna od najpoznatijih voditeljica na ovim prostorijama, ali ako se pitate zašto, odgovor će vam se nam nametati kada vidite koliko ona dobro izgleda. Naime, nju svrstavaju u jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih voditeljica.

Na jutarnjem programu RTS-u je radila ova voditeljica Olivera prije nego je pokrenula autobiografsku emisiju koja joj je također donijela puno slave i uspijeha. Ponekad moramo biti hrabri i krenuti sami da radimo na sebi i za sebe.

Njen izgled se dosta promijenio od 2005 godine pa sve do danas, a u nastavku ćemo vam dati i dokaze za to. Naime, njeni fanovi su počeli da proučavaju njen izgled i da upoređuju neke fotografije i došli su do šokantnog saznanja.

Sasvim je uredu a danas i u modi da se ljudi i poznate ličnosti podvrgnu raznim estetskim zahvatima, ali u svemu treba imati granicu, ne možete uraditi toliko estetskih operacija kako se pomladili, vaše godine su vaše i trebate ih ponosno nositi.

Pored toga što rade brojne operacije, poznati kriju da ih rade, ne pričaju o tome ili ako ih se pita negiraju. Ova voditeljica je svoj izgled drastično promijenila od 2005 pa do danas, ona čak sada izgleda 10 godina mlađe, to nije mogla postići prirodnim putem bez operacija.

Nije nikada željela da prizna da se podvrgnula estetskim zahvatima, rekla je da ponekad koristi botoks. Pogledajte i video Olivere u Jutarnjem programu kako ona izgleda:

U ovom prograju je najviše pričala o svom iskustvu kao voditeljica te kako se ona osjeća povodom svog posla. Pogledajte i sami.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*