admin November 16, 2018

On je mlada pjevačica koja je jedno vrijeme bila jako popularna, a zatim se do skoro povukla sa scene. Njeno ime je Aradinović Indira. Ona je svoju karijeru započela u Grand Productionu s albumom “Indy.Ovaju album je postigao veliki uspijeh.

Nedavno se vratila u medije sa svojoj pjesmom cke kosmičke. Ona je snimanjem ove pjesme privukla veliku pažnju, ali i izazvala mnogoborojne komentare. Komentari o ovoj pjesm isu bili dvojaki, neki su rekli da je ti komercijala sada, dok su je neki osudili i rekli da joj to nije bilo postrebno.

Indira je se i ugojila, a to je bilo vidljivo kada se u studio Grand Produkcije pojavila u maslinastoj haljini kojom je šokirala sve ljude, ponajviše Sašu Popovića, vlasnica Granda. Ona je stala na scenu da promoviše svoju novu pjesmu, a onda se desilo nešto strašno.

Pogledajte i sami koliko je njena haljina bila prozirna i preuska. Ukoliko vam nešto ne pristaje, ne trebate to nositi. Svi su sumnjali da je ova pjesma, ovaj stajling i svaki potez ove pjevačice, samo korak da privuče pažnju medija:

Ovdje možete vidjeti koliko joj je haljina providna, te da se vidi više nego što bi trebalo. Slikali smo je i vani, prije nego što je nastupala, pogledajte: