Pjevač otkrio kako mu je žena izgledala 10 minuta nakon porođaja, šutio 2 godine pa napravio lom na internetu (Foto)

  • admin
  • January 11, 2019
  • Comments Off on Pjevač otkrio kako mu je žena izgledala 10 minuta nakon porođaja, šutio 2 godine pa napravio lom na internetu (Foto)

Nikola Rokvić je aktivan na društvenim mrežama, a nedavno je objavio fotografiju koja je iznenadila sve njegove pratioce, moramo naglasiti da je to bilo pozitivni iznenađenje. Zanima li vas o kakvoj se to fotografiji radi?

Naime, on je objavio fotografiju na kojo se nalaze on i njegova supruga Bojana Barović. Ovo nije bila njihova obična fotografija, nego prva fotografija sa njihoom kćerkom Leonom. Izgleda da se Nikola prisjetio nekih lijepih trenutaka pa su ga emocije ponijele.

On je ovu fotografiju okačio iz samo njemu poznatih razloga. Ova fotografija je nastala prije čak dvije godine. Imat ćete prilike da je vidite u nastavku teksta. Naime, ona je nastala, vjerovali ili ne samo deset minuta nakon Bojaninog porođaja.

Kada vidite fotografiju, pretpostavljam da vam neki dijelovi iste neće biti jasni. Ono što je sigurno da je porod jako teška stvar za svaku ženu, a na ovoj fotografiji možemo vidjeti Bojanu koja stoji pored kreveta samo deset minuta nakon poroda. Pogledajte kako izgleda ta fotografija iz bolnice:

Na istoj fotografiji možemo vidjeti Nikolu kako bez majice pokriven leži i drži malu Leonu u naručju. Ovdje su očigledno željeli da naprave nekakvu šalu, da je Nikola heroj koji je na svijet donio dijete, ili tako nešto.

Uspijeli su svi ljudi su bili oduševljeni ovom fotografijom. Moramo priznati da se na njoj vidi koliko su njih dvoje sretni i skladni. Ljubav uvijek pobijedi. Pored svega navedenog, ovdje možemo vidjeti Bojaninu prirodnu ljepotu, na koju možda i niste obraćali pažnju dok vam nismo rekli.