Ovo se u Grandu nikada nije desilo: Na sceni se pojavile 2 Brene, a kad joj vidite lice sve će vam biti jasno (Video)

  • admin
  • October 17, 2018
  • Comments Off on Ovo se u Grandu nikada nije desilo: Na sceni se pojavile 2 Brene, a kad joj vidite lice sve će vam biti jasno (Video)

 

Jedna gospođa je se prijavila u poznatu sjow emisiju nikada nije kasno samo da bi lično upoznala našu divu Lepu Brenu. Mnogima je Lepa Brena uzor, a to dokazuje i koliko se njene pjesme izvode na raznim takmičenjima za izbor najboljeg pjevača.

Naime, ovdje se radi o Dragani Stamenković koja je uradila jedan čudan potez, samo da bi lično upoznala Lepu Brenu. Došli smo do sananja da se ona već dugi niz godina bavi pjevanjem i na ima nadimak isti kao i Lepa Brena.

Ona je bila jako uzbuđena što se Lepa Brena nalazi s njom u studiju, počela je da drhti a njeno srce je toliko jako kucalo da se to blago rečeno moglo čuti, na sve ovo, Lepa Brena je baš ljudski odreagovala, ustala je pokušala pomoći Dragani da se smiri.

Poslije nastupa, ona se slikala sa našom popularnom pjevačicom Lepom Brenom, te se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom. Na toj fotografiji možete vidjeti koliko je Draga sretna, a to je stvarno Lepoj Breni bilo najbitnije u tim momentima.

Ona je uz tu fotografiju napisala i opis koji će mnoge od vas dotaći, sigurni smo. Naime, u opsu fotografije velikim slovima je napisala:

JA SAM SVOJ SAN KOJI ČEKAM CIJELI ŽIVOT OSTVARILA.

 

Pogledajte i cijelu emisiju: