Ovo niko nije znao: Poznata pjevačica sa estrade je sestra Bore Đorđevića (Foto)

  • admin
  • October 28, 2018
  • Comments Off on Ovo niko nije znao: Poznata pjevačica sa estrade je sestra Bore Đorđevića (Foto)

Bora Đorđević je već 40 godina jako uspiješan i dominantan na estradnom nebu, ali bez obzira na godine koje je u javnosti, o njemu javnost nikad nije znala sve. Saznali smo da on ima sestru kako je također dio estradnog neba, zanima li vas ko je sestra Bore Đorđevića?

Šokirat ćete se kada saznate ko je ona, jer je baš s njom nekoliko puta ovaj poznati pjevač Bora uspiješno sarađivao. Njeno ime je Bilja Krstić. Da li znate kako ona izgleda? Ako ne znate, pogledajte:

Kada bolje pogledamo, njih dvoje malo sliče. Ona je jako lijepa i svojim glasom je privukla mnogo pažnje. Ova informacija je došla do javnosti davne 2004-te godine. Zanima li vas kako su mediji saznali za ovaj detalj iz Borinog života?

Naime, kada je bila promocija Čorbinog albuma pod nazivom “Ovde” ovo se saznalo, to je bilo 2004-te godine, kao što smo već naveli. Sve je zainteresovalo janost kada je ova mlada gospođa bila gost u uvodnoj pjesmi. Ta pjesma se zove “Mobilni”.

Svi znamo da je Bora jako skroman pjevač, te da je bio u žiriju Zvezda Granda, za to je vrijeme podržavao mlade ljude i bio je jako iskren i korektan. Pridobio je puno simpatija ljudi.