Ova atraktivna plavuša je žena Amara Gileta: Ostavila ga zbog prevare pa se udala za njega (Foto)

  • admin
  • November 5, 2018
  • Comments Off on Ova atraktivna plavuša je žena Amara Gileta: Ostavila ga zbog prevare pa se udala za njega (Foto)

Svi znamo da je Amar Gile JaJašarspahić 2013 godine odnio pobjedu u poznatom i popularnom muzičkom takmičenju pod nazivom Zvezde Granda. Poslije pobjede, pjevač je izdao nekoliko pjesama, a sve su bile hit. Naime, on je danas jedan od najtraženijih mlađih pjevača u regionu.

Amara su sve djevojke zavoljele od samog početka takmičenje, željele su da budu s njim, ali on je odlučio da prije dvije godine stane na ludi kamen sa djevojkom iz svog rodnog kraja, Kaknja. Njeno ime je Ena.

Prije nego su odlučili stupiti u brak njihova veza je bila jako neizvjesna. Mnogo se pisalo o Giletovoj prevari, te da mu njegova djevojka Ena istu ne želi oprostiti. Naime, kako smo saznali Gile je na američkoj turneji upoznao Bugarku sa kojom je prevario svoju djevojku Enu.

Njihova je ljubav pobijedila, jer je došlo do pomirenja poslije izvijesnog vremena. Njih dvoje su se 2016 godine ostvarili i kao roditelji i dobili sina Darisa. Iste te godine su stupili u brak u mjesecu augustu. Saznajemo da su od tog dana u velikoj ljubavi te da je njihova veza jako stabilna.

Amar je jako zgodan i lijep mladić, a da li znate kako izgleda njegova izabranica Ena? Ukoliko ne znate, ona je jako lijepa i atraktivna, a u to ćete se i sami uvjeriti, pogledajte nekoliko fotografija: