Otkrio detalj koji nije znao: Darko mu poslao poruku, Đani još ne može da vjeruje – “Moramo da se vidimo”

  • admin
  • November 5, 2018
  • Comments Off on Otkrio detalj koji nije znao: Darko mu poslao poruku, Đani još ne može da vjeruje – “Moramo da se vidimo”

Naime, prije saobraćajne nesreće koju je doživio popularni mladi pjevač Darko Lazić, čuo se sa jednim svojim kolegom. Kao što i sami vidite riječ je o Radiši Trajkoviću Đaniju, kojeg Darko naziva ćaletom. Njih dvojica su razmijenili nekoliko poruka, baš prije nesreće.

Đanije je ovom prilikom dao i izvaju: Mnogo mi je teško zbog Darka, on je sjajan momak, a i pjevač, mnogo ljudi ga voli. Naime, najteže mi je jer smo taj dan pričali, on mene inače zove ćale.

Drago mi je što njegov oporavak teče u najboljem redu, a ubrzo ćemo praviti slavlje kojim ćemo proslaviti njegov potpuni oporavak. Kada je Đani čuo za nesreću ostao je šokiran, ne može mu biti svejedno, naravno.

Za mene je to bio ogroman šok, kada sma shvatio da  sam se tog jutra vraćao sa poslovnog puta i napisao baš Darku posruku u pola pet ujutro ‘sine moj, slijećem.’

Darko mi je na to odgovorio ‘Pa ćale, moramo se vidjeti.’ ,rekao sam mu da želim malo da se odmorim te da ćemo se vidjeti ovih dana. Tada sam legao da spavam, a kada sam se probudio, šokantna vijest je već uveliko bila objavljivana na internetu.