admin December 1, 2018

Bračni par Seka Aleksić i Veljko su jako sretni u spiješni u svojim poslovima, naime, a zadnje dvije godine, njihov život uveseljava i svakodnevno ispunjava njihov mali sin kome su dali ime Jakov. Seka je jednom prilikom izjavila da je to ime biblisko.

Kaže da su male razlike bile u odluci za ime kada su saznali da Seka nosi dječaka, naime, dvoumila se izmežu Isaka i Jakova, jer su ta imena, kako navodi ova popularna pjevačica na nju ostavila jako velike utiske.

Oni su jako emotivni i osjećajni, vole djecu, pa su svoje emocije odlučili podijeliti sa svima, jednom prilikom su izavili da sa velikim nestrpljenjem očekuju i drugo dijete. Svi znamo da je dobiti dijete imati jedno veliko bogatstvo.

Seka kaže da bi voljela da rodi ovoga puta djevojčicu, ali da najviše priželjkuje živo i zdravo dijete. Rekla je također da je tokom prve trudnoće pisala i muška i ženska imena, jer nije znala šta nosi, pa da će ako dobije djevojčicu i njoj dati neko ime koje je biblisko kao i Jakovu.

Istakla je da je mali Jakov jako tvrdoglav i uporan, da se trudi napredovati. Sa njom obavlja svakodnevne treninge, i u njemu već vidi malog Veljka. Kaže da je društven i da obožava da se igra sa drugom djecom, svoje stvari rado podijeli sa svima.

Zadnje dvije godine je uživala da gleda svog sina kako raste, propričava i pravi prve korake. Kaže da su joj ovo najljepše dvije godine u životu. Vjerujemo da sve majke suosjećaju sa Sekom, jer je imati dijete stvarno poseban osjećaj.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*