admin November 28, 2018

Slađana Vujičić je svima poznata kao Slađa Alegro, ukoliko ranije niste znali, sada znate i njeno pravo ime. Ona je pop folk pjevačica, a poznata je kako u Srbiji tako i širom regiona. Ona je rođena u Obrenovcu a i dan danas tu živi, nikad nije preselila iz svog rodnog mjesta.

2001 godine je bila pjevačica u tek osnovanom bendu pod nazivom Alegro bend. Imali su mnogo pjesama koje i dan danas žive i mnogi ih vole slušato. Kao što su živim za to, Imendan, Neka ide život i ostale.

Početkom 2016 godine Slađa se odlučuje za novi korak u svom životu, te napušta bend  a svoju karijeru nastavlja samostalno pod nazivom Slađa Alegro. Iste godine je izdala 2 pjesme koje su oduševile publiku ove pjevačice. Pjesme se zovu Afrika i Jelen.

Sve su ovo informacije o karijeri ove pjevačice, a što se tiče privatnog života malo otkriva. Ona je udata za Fočaka Zorana i s njim ima i kćerku. Kao i sve poznate ličnosti jako je aktivna na društvenim mrežama i svoje fanove redovito obavještava šta radi i gdje se nalazi.

Ovoga puta je objavila nešto neobičniju fotografiju nego inače, na svom Instagram srotiju je postavila fotografiju sa svojim bratom, a opis je taj koji je pored fotografije privukao mnogo pažnje. Uz šalu je napisala: ovo je moj brat, na prodaju je, zainteresovani neka se jave.

Njen brat je jako lijep i zgodan mladić, djevojke su se počele odmah javljati, vjerujemo. Pogledajte i sami kako izgledaju Slađa i njen brat na toj fotografiji:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*