Ognjen je u čudu gledao: Nataša Bekvalac se u mini suknji bacila na pod, a onda je nastao haos (Video)

  • admin
  • October 17, 2018
  • Comments Off on Ognjen je u čudu gledao: Nataša Bekvalac se u mini suknji bacila na pod, a onda je nastao haos (Video)

 

Ovo joj nije prvi put da gostuje u ovoj jako gledanoj emisiji, ali, bez obzira na ranije gostovanja Ognjen Amidžić je Natašu Bekvalac pozvao opet.

Svi znamo da se kod njega u emisiji moraju ispuniti razni zahtjevi i igrati razne igrice, jednostavno, emisija je takvog karaktera. Naime, ovdje se igrala igrice koja se zove istina ili izazov. Poslije mnogo intimnih i škakljivih pitanja, Nataša Bekvalac se ipak odlučila na izazov.

Ona je kao izazov imala da popije jednu mješavinu u kojoj se nalazila razna vrsta slatke i slane hrane, a pored toga, pristala je da uradi još jedan izazov. Ovo je svima bilo šokantno, naime, Nataša Bekvalac je radila sklekove u mini skunjici koju je obukla za gostovanje i u štiklama.

Znamo da ste zainteresovani, pa pogledajte kako je to sve izgledalo:

Ona je u ovoj emisiji i iznijela neke informacije o ljudima koji je prate. Radi se o tome, da je na jednoj od društvenih mreža neka djevojka njoj uputila poruku kako se nikada ne bi udala, a na to joj je Nataša diplomatski odgovorila: Da li te je neki od tvojih momaka pitao da se udaš? Koliko je mene momaka pitalo da se udam, pa malo sam se puta i udavala.