Oglasio se i Duško povodom razvoda od Karleuše: Nakon ove slike sada je sve jasno kao dan (Foto)

  • admin
  • January 8, 2019
  • Comments Off on Oglasio se i Duško povodom razvoda od Karleuše: Nakon ove slike sada je sve jasno kao dan (Foto)

Mediji su zadnjih nekoliko dana probudili razne sumnje i spekulacije koje se tiču braka poznate pjevačice Jelene Karleuše i njenog muža Duška Tošića. Svima nam je poznato da je Jelena inače oštrog jezika, ali ovoga puta smo imali prilike vidjeti kako dušto stavlja tačku na sve te spekulacije.

Počela se širiti vijest kako je brak Jelene Karleuše i Duška na staklenim nogama. Ukoliko niste upućeni zašto, podsjetit ćemo vas. Naime, kako su mediji prenosili DUško je u telefonu svoje supruge Jelene pronašao poruke koje ukazuju da se ona dopisuje sa jednim fudbalerom.

Da sve ovo nije istina dokazali su i Duško i Jelena. Jelena je neko ko je jako aktivan na društvenim mrežama, pa svaku priliku koristi kako bi demantovala neku situaciju. Ovoga puta je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju i napisala da je njen brak oke, te da su sve to namjere zlih ljudi, pogledajte i sami:

Duško je također odlučio da zapuši usta svima, na svom profilu je objavio sliku svoje presretne porodice. On nije želio da piše puno riječi, nego je u opis stavio nekoliko srcadi. Da je sve uredu sa njihovim brakom dokazao je i Jelenin komentar na njegovu fotografiju.

Pjevačica je napisala Volim te.Vjerujemo da poznatim nije lahko da održe svoj brak od svih silnih priča. Jelena je također napisala da napad na svoju porodicu smatra ozbiljnom prozivkom, te da ljudi trebaju više da paze šta rade, jer život nam sve vrati kao bumerang. Ona je dodala za kraj kako ovo nije ni prvi ali vjeruje ni posljednji put da joj neko dira porodicu.