Oglasili se ljekari iz bolnice: Ovo je jedina prava istina o daljem liječenju Darka Lazića

  • admin
  • October 28, 2018
  • Comments Off on Oglasili se ljekari iz bolnice: Ovo je jedina prava istina o daljem liječenju Darka Lazića

Pjevač Darko Lazić, koji se od utorka kada je imao saobraćajnu nesreću nalazi u KBC Zemun još uvijek je u vještačkoj komi. Doktori koji ga vode su danas rekli da od prebacivanja na VMA, kako je bila priča, trenutno nema ništa i da se to neće dogoditi još uvijek.

Ono što su još rekli jeste da se pjevačevo stanje poboljšava i da je trenutno Darko stabilan, ali ljekari još uvijek čekaju da se njegov oslabljeni organizam barem malo oporavi pa ga zbog toga još uvijek ne žele buditi iz vještačke kome.

Do ovog stanja u kojem se pjevač nalazi dovele su ga teške tjelesne povrede, kao što su unutrašnje krvarenje, hematon na glavi, polomljena rebra, oštećeno plućno krilo, prijelom butne kosti i karlice zbog čega se razmatra ugradnja vještačkog kuka.

Darka Lazića svaki dan obilaze još uvijek zakonita supruga Ana Sević, njegovi roditelji, te djevojka Marina. Ljekari će se o njegovom stanju i daljnjem planu izjašnjavati narednih dana. Cijela estrada, prijatelji i fanovi su uz ovog pjevača i svi se nadaju njegovom oporavku i pobjedi trenutne situacije u kojoj se nalazi.