Odličan brak smo imali sve dok nismo oženili sina: Ne vjeruje mi niko kakav paka0 mi pravi snaha, priznala je i zbog čega

  • admin
  • July 7, 2019
  • Comments Off on Odličan brak smo imali sve dok nismo oženili sina: Ne vjeruje mi niko kakav paka0 mi pravi snaha, priznala je i zbog čega

U zadnje vrijeme vam donosimo razne ispovijesti vezane za neke neobične situacije. Ovo je jedna od njih.. Priča o muškarcu kojem se nabacuje njegova snaha je sve ostavila bez teksta. Naime, riječ je o muškarcu koji je u sretnom braku. Oženili su sina i snaha je došla da živi s njima. Nije mogao ni sanjati  šta će mu sve prirediti.

Kako kaže, prvo mu se počela nabacivati kada sin i žena nisu u blizini. On se trudio ignoris’ati, ali je ona navaljivala. Nije znao šta da radi. Rekao joj je na fin način da se skloni od njega i da njeno ponašanje nije pristojno. Nije ga slušala i nastavila je po svome.

Da stvar bude još g0ra, kada je ostala trudna s njegovim sinom, ukućanima je rekla kako nosi dijete svekra jer ju je napastv0vao. Svi su bili u š0ku.  Ipak, ona je tako plakala i glumila, da su svi njoj povjerovali. Tada joj je svekar udario šamar jer nije mogao izdržati sve te laži.

Ona mu je zvala policiju. Napravila mu je pometnju u braku jer se žena željela razvesti od njega. Na sve moguće načine joj je pokušao dokazati da ona laž’e. Jedne prilike je iskoristio to što je snaha sama i pitao je zašto to radi.

Ona mu je priznala da se u njega zaljubila još onda kada ga je prvi put vidjela i da bi željela biti s njim.  Muškarac je odlučan stati na kraj ovoj igri. Iako mu niko možda sad ne vjeruje, ima načina da dokaže da nije kriv.  DNK nalaz koji će riješiti sve sumnje.