Objavljenja zadnja slika Toše Proeskog i riječi samo 3 sata prije kobnog događaja, teško ćete zadržati suze

  • admin
  • January 9, 2019
  • Comments Off on Objavljenja zadnja slika Toše Proeskog i riječi samo 3 sata prije kobnog događaja, teško ćete zadržati suze

Svi znamo da je on bio miljenik nacije, a riječ je kao što i sami vidite o makedonskom pop pjevači, Toši Proeskom. Zadnjih dana internetom kruži snimak koji je svima privukao pažnju. Naime, to je snimak njegovog zadnjeg televiziskog nastupa.

Ovaj video snimak je nastao prije nego nas je pjevač zauvijek napustio, tačnije 16. oktobra 2007 godine. On je tada bio gost jedne jako gledane emisije pod nazivom Vrteška. Kada je gostovao svi su zaključili da je izgledao jako umorno i iscrpljeno.

Pored ovoga, on je izgovorio nekoliko rečenica koje su svima sledile krv u venama. Mnogi su komentarisali kako je on osjećao i naslutio tragediju. Toše je u toj emisiji izgovorio sljedeće rečenice:

Moja želja je da se malo trgnem od svega, ali nekako ne mogu. Mašinerija i ovaj program su me stavili u nekakav bubanj, to je to, gotovo. Mislim da nema povratka. Ponekad tražim da ne moram svakodnevno ići u emisije, šminkati se, skidati tu istu šminku. Treba mi povratak. Sve mi je počelo smetati. Želio bi da ponekad odem sam na večeru ili u prodavnicu, ali ne mogu. – rekao je jako uznemireni Toše.

Onda je odlučio da nam navede jedan primjer kako bi nam približio svoju priču. Za primjer je naveo događaj koji mu se desio desetak dana prije ovog gostovanja:

Šetao sam gradom i zastao ispred jednog izloga, nekako sam tada shvatio da više od sedam zadnjih godina ja nigdje nisam išao sam, nisam zastao ispred i rekao ‘Ovo mi se dopada, kupit ću sebi to.’ Mislite da ja to ne želim? E pa varate se, želim kao i svaki normalan čovjek.