Objava Ane Nikolić “Žene su glupe” zapalila društvene mreže, komentari pljušte (Foto)

  • admin
  • October 13, 2018
  • Comments Off on Objava Ane Nikolić “Žene su glupe” zapalila društvene mreže, komentari pljušte (Foto)

 

Svi znamo ko je ona, ona je srpska pop pjevačica a takožer je i tekstopisac. Svima nama je poznata po svojom harizmatičnosti i plesu. Jako je atraktivna pjevačica, s tim da poslije porođaja je morala raditi dosta na sebi.

Svoju karijeru je započela davne 1990-te godine. Karijera joj je počela pjevanjem po beogradskim splavovima. 2003-će godine je publiku obradovala sa svojom prvom pjesmom pod nazivom Januar, koja i dan danas živi i sluša se, to je veliku uspjeh za svakog pjevača. Nizala je puno pjesama i albuma, od kojih su većina postali hitovi.

Zadnju godinu i nešto, Ana Nikolić se rijetko oglašavala na društvenim mrežama, skoro pa nikako, ali kada je odlučila da se odlasi, napravila je pravi haos.

Ana je javno progovorila o depresiji sa kojom se suočavala, a poslije toga javno je odlučila da priča na još jednu temu, nejednakost polova. Zanimljivo zar ne? Ona je napisala sljedeću objavu i izazvala mnogobrojne komentare:

‘Smatram da su sve žene glupe jer misle da su postigle jednakost u odnosu na muškarce. Smatram da su žene mnogo superiornije od muškaraca, i tako je bilo oduvijek. Šta god ženi daš u ruke ona od toga napravi nešto puno bolje. Kada joj daš spermu, ona od toga napravi dijete. Kada joj pokloniš kuću, ona od nje napravi topli dom. Kupi joj namirnice, ona napravi jelo. Daj joj osmijeh, ona tebi pokloni cijelo svoje srce.’