Njena molba za posao je pravi hit: “Sa svekrvom živim 10 godina, ako to ne govori da sam timski igrač ne znam šta govori”

  • admin
  • March 12, 2019
  • Comments Off on Njena molba za posao je pravi hit: “Sa svekrvom živim 10 godina, ako to ne govori da sam timski igrač ne znam šta govori”

Molba za posao ove žene je podigla region na noge. A u nastavku teksta možete da vidite šta je to napisala… Ovu molbu je napisala Ana Bilen koja ima 29 godina. Bila je potpuno iskrena u svojoj molbi koja je vrlo brzo postala hit na internetu:

” Dosadilo mi je da pišem standardne molbe jer mi nisu donijele poslove koje sam željela.  Sada ću reći ono što osjećam.  Ja sam žena koja ima 29 godina. Imam i dvoje djece, jedno ima 5,a drugo devet godina. Da, dobro ste pročitali.

Prvo dijete sam rodila sa 20 godina.  Sa 19 godina sam se udala i odselila iz Splita u Klanu.  Odgovorit ću vam gdje je to.  Klana je malo mjesto pored Rijeke.  Navikla sam na život tu jer volim svog muža.  Zbog ljubavi sam se tu i doselila.

Zašto vam sve ovo pišem? Pa,  ja mislim da je poslodavcu bitno da mu je radnik vrijedan i timski igrač. Ja to jesam.  I da živim sa svekrvom 10 godina,  ako to ne pokazuje da sam dobar timski igrač,  ne znam šta govori.

Što se iskustva tiče, to ako sam radila negdje 10 godina, ne znači da sam dobar radnik. Sama sam sve naučila i potrudit ću se da još naučiti. Prije udaje nisam znala ni jaje ispržiti, sve je mama radila, ali se promijenilo kada sam se odselila. To pokazuje da sam sposobna.

Poslodavci žele borbene, a ja sam sa 15 godina saznala da imam tumor i izliječila ga.  Išla sam na redovne preglede, a jednom prilikom sam povela svoju dvogodišnju kćerku. Tada me doktor pitao čije je to dijete. Rekla sam da je moje, a on mi nije vjerovao. Rekao mi je da dijete ne može biti moje.

Pa kako mogu zaboraviti da sam rađala? Ako nisam radnik za poželjeti, ne znam ko je. Mlada, sposobna, pametna, ima dvoje djece, jedva čeka da radi jer je dugo domaćica. Ukoliko ste zainteresovani, javite se na mail. “