Njegove riječi uzdrmale javnost: Darko je pokušao da se ubije

Da li ste znali da je Darko Lazić u zadnju godinu dana imao čak 5 saobraćajnih nesreća. Sve nesreće je sam izazvao, što je zabrinulo ljude, jer je to dio suicidalnog ponašanja prema samom sebi. Dvije nesreće je izazvao i doživio na motoru, a u ostale tri je vozio auto.

Darko je imao dosta auta, ali nijedno ga nije dugo zadovoljavalo, jer ili ga slupa ili mu dosadi. To je znak da je volio auta i brzu vožnju.

Psihijatar Jovan Marić: Darko Lazić ima suicidalno ponašanje!

On je naveo da je ponašanje Darka Lazića klasičan primjer skrivenog samoubilačkog ponašanja. Psihijatar Jovan je rekao i da je Darko čovjek koji je jurcanjem izazivao smrt i koji podsvjesno želi da naudi sebi. Da li ste znali da u psihijatriji postoje 4 suicidalna sporta?

Ti sportovi su: ronjenje, motociklizam, padobranstvo i alpinizam. Svi znamo da je Darko jako strastven motorista, on je imao i ranije nekoliko saobraćajnih nesreća, ali nisu ga smirile.

On je brzom vožnjom izazivao smrt, on je tim dokazao da je čovjek koji može da naudi sebi. Pošto je Darko bio u vještačkoj komi, on je na neki način vidio kako je ne biti živ, te smo sigurni da će nakom oporavka više paziti na sebe i svoj život.

Kada ljudi prežive saobraćajnu nesreću na drugi način počnu gledati život, više ga cijene. Naime, sigurni smo da će to tako biti i kod Darka.