Niko ne može vjerovati da je ova poznata pjevačica bila prva ljubav Saše Popovića, a trebalo je i da se uzmu (Foto)

  • admin
  • November 11, 2018
  • Comments Off on Niko ne može vjerovati da je ova poznata pjevačica bila prva ljubav Saše Popovića, a trebalo je i da se uzmu (Foto)

Vlasnik Grand Produkcije i prvi njen čovjek je već 20 godina u jako sretnom i stabilnom braku, ali iznenadić će vas jedna činjenica koju su samo rijetki znali o njemu i njegovom privatnom životu.

Naime, jako je interesantna činjenica da njemu sadašnja supruga Suzana Jovanović i nije prva ljubav. On jeste s njom dvadeset godina, ali prije nje je imao još jednu jako fatalnu ljubav, zanima li vas s kim je bio Saša Popović?

Prošlo je mnogo vremena, a on me je tako gledao kao da me nikom ne da, kao da me ne pušta. Na kraju krajeva sam željela ali i morala do toaleta, a on me je pogledao i rekao jednu rečenicu koju ću uvijek pamtiti:

Ti imaš sve, samo ti fali jedna stvar. Fali ti da se prezivaš Popović. – izjavila je Zlata.

Da li ste znali da su Zlata i Saša Popović snimili čak i duet? Malo ko zna za ovu informaciju, ali eto, mi smo tu da vas informišemo. Pored svih ovih činjenica niko od njih ne može poreći tu veliku ljubav, slažete li se?

Jeste da je Saša sada u sretnom braku, ali izgleda da mu to nije prva ljubav, Zlata je također zauzela posebno mjesto u njegovom srcu.