Niko ne može da vjeruje da je to on i stariji je od nje: Evo kako izgleda prvi muž Sanje Kužet (Foto)

  • admin
  • January 14, 2019
  • Comments Off on Niko ne može da vjeruje da je to on i stariji je od nje: Evo kako izgleda prvi muž Sanje Kužet (Foto)

Sanja Kužet je voditeljica jednog od najgledanijih muzičkih takmičenja, svi znamo da je riječ o Zvezdama Granda. Godinama unazad ona je uspijela od javnosti da sačuva ogromnu tajnu. Ona se nedavno udala, ali po drugi put, dobila je i sina.

Da li ste znali da je Sanja imala brak prije devet godina sa članom obezbjeđenja Tv Pinka? Ona je stupila u brak sa Zoranom Piperom, a sa njim je dobila i sina. Njih dvoje su mu dali ime Strahinja. Mnogi ljudi nisu upoznati sa ovim informacijama.

Ona je u vrijeme vjenčanja za svog prvog supruga radila kao voditeljica prognoze na istoimenoj televiziji Pink. Kuma na njihovom vjenčanju je bila jako velika zvijezda, a riječ je, vjerovali ili ne o Lepoj Breni. Saznali smo od bliskog izvora neke informacije.

Kako je to bila ljubav na prvi pogled i kako je Sanja važila za jednu od najzgodnijih i ljepših voditeljica, a Zoran je odlučio biti uporan i osvojiti srce ove voditeljice. Zabavljali su se nekoliko mjeseci, a onda su odlučili da stupe u brak.

Mi smo se družili, prvenstveno, pa smo se zaljubili. Brzo smo se vjenčali i dobili sina, a onda se razveli. Mi smo ostali da radimo u istoj firmi bez pometnji. Mi smo bili godinu dana u braku,a  onda se sporazumno i ljudski razveli. Mi savršeno funkcionišemo idalje.

Andrija i on se viđaju često i redovno, sve je super, samo što nismo u istoj zajednici. Mi se trudimo imati što bolju komunikaciju zbog našeg sina, naravno. – rekla je Sanja.