Nikada je ne vidite u javnosti: Evo kako izgleda žena Hari Mata Harija, prava ljepotica (Foto)

  • admin
  • December 7, 2018
  • Comments Off on Nikada je ne vidite u javnosti: Evo kako izgleda žena Hari Mata Harija, prava ljepotica (Foto)

Hari Verešanović je pop pjevač i jako je popularan, naime, njega svi znaju kao Harija Mata Harija, jer je tako i otpočeo svoju karijeru. Svi mnogo znamo o njegovoj karijeri i uspjesima, ali o njegovom privatnom životu se malo zna.

On nikad nije želio da ističe svoje članove porodice u javnosti, pa tako dugo vremena nismo imali prilike da vidimo kako uopše izgleda žena Harija Mata Harija. Oni se nikada skoro ne pojavljuju zajedno u javnosti, ali ovoga puta su to uradili.

On je u jako skladnom braku, jer taj brak traje duže vrijeme. Ne pojavljuje se sa svojom izabranicom često, a njeno ime je Jasminka. Hari Mata Hari je održao koncert, a njegov koncer je posjetilo mnogo ljudi, međutim prvi redovi su privukli najviše pažnje.

Ovoga puta je na njegov koncert došla i Jasminka i koliko god se pokušala uklopiti u masu i ne isticati, kamere su je jako dobro uočile i cijelo vrijeme snimale. Jasminka je to primjetila i stalno se smijala. Ona je svom suprugu pružala bezuslovnu porsku i samo je zbog toga došla.

Haris je također izjavio da se njenih kritika prestao plašiti, da je ona uvijek iskrena i oštra. A potom je sve to demantovao i naveo da se šali. Rekao je da je ponosan na svoju ženu i da mu je drago što je ima. Istakao je da je ona njegova najveća podrška i da je samo zbog njega došla.

Moramo priznati da je ona jako lijepa žena. Ona ne voli mediski da se eksponira, šo ukazuje da joj je njen život i bez toga jako lijep.