Nikada ih ne viđate u javnosti: Kako izgledaju otac i majka popularne pjevačice Cece Ražnatović (Foto)

  • admin
  • December 8, 2018
  • Comments Off on Nikada ih ne viđate u javnosti: Kako izgledaju otac i majka popularne pjevačice Cece Ražnatović (Foto)

Svetlana Ražnatović je pjevačica koja je dugo godina gradila svoju karijeru, njena karijera je neuništiva, a mnogim mladim pjevačicama je uzor. Sve je ovo postigla svojim radom i trudom. Naime, nju rijetko ko zove po imenu i prezimenu, svima je poznatija po nadimku Ceca.

Ona je zasigurno najpopularnija i najtraženija pjevačica na Balkanu i šire. Svi znamo njene pjesme, čak i one koje je izdala među prvim ,poslije toliko godina se slušaju i jako su popularne. Ona je svoje pjesme zaživjela, što znači da će s euvijek slušati.

Poznato nam je d aona ima dvoje djece, kojima se uvijek trudila pružiti podršku i ljubav, a materijalne stvari im je već obezbijedila. Njena djeca su Veljko i Anastasija. Svima nam je poznato da je i njena kerka krenula majčinim stopama.

Izbacila je pjesmu koja je za jako kratko vrijeme postrala pravi hit. Naravno, Svetlana je roditelj, ali ona ima roditelje također. Nikome nije poznato ko su njeni roditelji niti kako izgledaju. To su ljudi koji se nikada nisu eksponirali u javnosti, niti se o njima nekada pisalo.

Ovaj članak je posvećen upravo njenim roditeljima. Na rođendanu njene kćerke Anastasije su došli mnogi poznati, ali pored njih i Cecini roditleji. Svi znamo da je ona za svoj 18 rođendan pravila nezaboravnu zabavu koja ju je sigurno puno koštala.

Mirjanu i Slobodana Veličkovića su bili gosti na zabavi, a naše kamere su ih uspijele uslikati. Zanima li vas kako oni izgledaju? Pogledajte u nastavku teksta kako izgledaju Cecini roditelji:

Da li možete procijeniti na koga liči poznata pjevacica Svetlana Ceca Ražnatović?