Nesvakidašnji snimak: L0povi mačetama napaIi baku i djeda, ali su se brzo pokajali (Video)

  • admin
  • August 17, 2019
  • Comments Off on Nesvakidašnji snimak: L0povi mačetama napaIi baku i djeda, ali su se brzo pokajali (Video)

Ovaj snimak je osvojio društvene  mreže.  Nadzorne kamere su snimile nevjerovatnu situaciju. L0povi su mačetama nap.ali baku i djeda, ali se nisu nadali da će se oni odbraniti. Slučaj se desio u Indiji. Naime, l0povi su došli na0ružani i napa.ali djeda. Onda je iz kuće izašla njegova žena. Oboje imaju oko 70 godina.

Odbranili su se  koristeći stolice. L0povi nisu znali šta ih je snašlo. Policija traga za napad.ačima.  Znamo da l0povi vješto biraju žrt.ve. Obično biraju starije osobe jer misle da im se one neće moći odbraniti. Pazite se, zaključavajte, koristite alarme, kamere.  Pogotovo, ako živite sami. Pogledajte kako su se djed i baka odbranili:

Sada slijedi još jedna ispovijest koja je mnoge dirnula:  “Juče me duša zab0ljela. P0rodica mog dečka nije baš u najboljoj materijaInoj situaciji.. Otišla sam kod njega u goste. Pravio je večeru i zamolio me da kupim pavlaku kada budem dolazila. Rekao mi je da kupim malu pavlaku. Pošto se meni nije dalo tražiti tu malu u marketu, ja sam kupila veliku.

Došla sam kod njegovih, večerali smo, onda smo poslije večere krenuli u naš grad, grad gdje on studira. Brzo je spakovao stvari,  a ja sam vidjela da je spakovao i tu pavlaku što sam je ja kupila. Tu pavlaku je sakrio, kako bi je ponio u stan. To me zab0ljelo.  Odlučila sam da kupim tako namirnica njegovim.

Kako ga ne bih uvri.jediIa, rekla sam da je to čisto iz zahvaInosti jer su bili divni prema meni. Nisam željela da se osjeća ne’prijatn0. To ću odsada češće raditi. Želim da im makar malo pomognem. Nisam znala da su u takvoj materijalnoj situaciji, a on pošto studira i oni ga finansiraju, želi da što više uštedi. Zaista sam pod dojmom toga što se desilo.”