“Nemoj jesti toliko”: Trudna Prijovićka se krila od medija a sada je uslikali, evo kako izgleda (Foto)

  • admin
  • October 30, 2018
  • Comments Off on “Nemoj jesti toliko”: Trudna Prijovićka se krila od medija a sada je uslikali, evo kako izgleda (Foto)

Aleksandra Prijović je jako poznata pjevačica, udala se za Filipa Živojinovića, koji je sin Lepe Brene. Znamo da se Aleksandra odlučila na kratko povući sa javne scene, zbog svoje trudnoće. Naime, ona jako pazi na sebe i bebu.

Njena svekrva Lepa Brena je imala dvodnevni koncer, koji nije prošao ne ispraćeno od strane medija. Ali ovaj detalj sigurno niste znali. Poslije dvodevnog koncerta koji se održao u Štark Areni, Lepa Brena je okupila porodicu u Dedinju u restoranu koji drže Aleksandra i Filip.

Boba je muž od Lepe Brene, izjavio je nešto povodom okupljanja porodice: Ja sam bio zadužen isključivo za pečenje i serviranje prasića, jer, ne bi bilo lijepo da nam mesa zafali.

Naravno, na ovu proslavu i porodično okupljanje su došli i Filip i Aleksandra. Svi su bili oduševljeni Aleksandrinim izgledom i rekli su da joj trudnoća jako dobro prija.

Svi znamo da je kao gošću na svom koncrtu pozvao Aleksandru, zbog čega je ona odlučila da prekine svoj najavljeni odmor. Radi se o Aci Pejoviću. Pjevač je rekao i sljedeće:

Moja se kuma tokom trudnoće nije promijenila nikako mislim samo da bi trebala da smanji obroke, ali to je svakoj trudnici jako teško.