Ne želim da živim s njom: Dečko Snežane Đurišić priznao zašto neće sa pjevačicom useliti u stan

  • admin
  • January 12, 2019
  • Comments Off on Ne želim da živim s njom: Dečko Snežane Đurišić priznao zašto neće sa pjevačicom useliti u stan

Več godinu dana pjevačica Snežana je u emotivnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem. Mediji su mnogo pisali o ovoj vezi, navodili su kako se Vanja uselio kod Snežane, a on je odlučio da javno demantuje sve navode:

Javno kažem da nas dvoje ne živimo zajedno, ko bi sa mnom mogao izdržati? Snežana je ostvarena žena, ima svoju karijeru, kao i ja. Ja svako jutro ustajem jako rano, cijeli dan radim. Poslije posla odlazim kod svoje majke, ona je jako bolesna, a onda idem vidjeti svoju djecu.

Vjerujete, da meni svaki dan trebaju još dodatna dva sata kako bi sve stigao, ne želim da živim sa Snežanom, ovako nam je lijepo i odgovara nam. Ona je jako dobra žena, nema mrlja u životu. Samo ima jako lošu priču sa svojim sinom.

On je tamo gdje je, svi znamo šta se dešavalo. Ona je roditelj i razumijem je, ona mora sama da se izbori sa tim. U njihov odnos se ne želim mješati, niti imam pravo, ni ja, ni bilo ko drugi, to je svijet za sebe. Znam da joj je teško.

Ja sam tu za nju da joj pružim podršku i oslonac, jer kakav bi ja bio čovjek, prijatelj i partner da to ne uradim. -rekao je Milošević.

Moj prijatelj je od mene mlađi pet godina, a kao što mi ni malo nije bitno koliko on para ima, tako mi nije važno ni koliko on godina ima. – nedavno je izjavila pjevačica Snežana Đurišić.