Ne pojavljuje se u javnosti, a pravi je magnet za žene: Evo kako izgleda sin Zorice Brunclik iz prvog braka (Foto)

  • admin
  • November 6, 2018
  • Comments Off on Ne pojavljuje se u javnosti, a pravi je magnet za žene: Evo kako izgleda sin Zorice Brunclik iz prvog braka (Foto)

Svi znamo ko je Zorica Brunclik, ali kada spomenemo ovu poznatu pjevačicu, nemoguće je da se ne spomene njen suprug Kemiš. Naime, njih dvoje su u velikoj ljubavi i ne stide se to priznati nikada pred velikim auditorijumom.

Rijetko koji događaj bude da vidite njih dvoje jedno bez drugog, svaka čast, teško je imati tako veliku ljubav godinama kada si poznat. Svima nama je također poznato da ova pjevčica ima 3 kćerke, njihova imena su: Zlata, Marija i Miljana.

Da li ste znali da Zorica Brunclik ima i sina? Njegovo ime je Đorđe. Đorđe Tutić, njega je pjevačica dobila u braku sa Zoranom Tutićem, je prije 5 godina bio priveden zbog prouzrokovanja nasilja u porodici. Zanima li vas kako izgleda njen sin?

Pokazat ćemo vam u nastavku kako izgleda Đorđe Tutić sin Zorice Brunclik za kojeg malo ko zna, jer se ne ističe puno u javnosti. On ima jedan zaista poseban stil odjevanja, a to ćete vidjeti i na narednih nekoliko fotografija:

Đorđe je se oženio, i ima dvoje djece. Saznajemo da je u odličnim odnosima sa Kemišom i Zoricom, te da ih posjećuje. Rekao je jednom prilikom kako svog očuha Kemiša gleda i poštuje kao i roženog oca. Pogledajte porodičnu fotografiju na kojoj je i Đorđe: