Nataša Bekvalac se udavala 3 puta, a sad otkrila kojem izabraniku bi se vratila: “Samo bi sa njim, ali to nije moguće”

  • admin
  • January 4, 2019
  • Comments Off on Nataša Bekvalac se udavala 3 puta, a sad otkrila kojem izabraniku bi se vratila: “Samo bi sa njim, ali to nije moguće”

Nataša Bekvalac je imala jako burnu 2018 godinu, naime, svi znamo da je ta godina obilježena njenim razvodom od trećeg muža. Samo za medije je otkrila sa kojim svojim izabranikom bi mogla ponovno otpočeti emotivnu vezu, bila je jako iskrena:

Ja bih ponovno emotivnu vezu mogla započeti sa svojim prvim dečkom, ali znam da je to trenutno nemoguće. -rekla je Nataša uz osmijeh. Kada smo je pitali od kojih to drugih žena ona sebe smatra boljom, prema riječima iz pjesme ‘Bolja sam ti ja nego druge dve..’

Moram reći, da očigledno nisam bila bolja niti od jedne žene, jer, da jesam, ne bi mi se desilo to što mi se desilo, niti bi bila tu gdje sam sada. Bez obzira na sve što mi se desilo u životu, na sve razvode, vjerujem u ljubav, oduvijek i zauvijek. -rekla je Bekvalčeva.

Da se prisjetimo, Nataša je imala tri braka, koji se nisu završili najsretnije, prvi brak joj je bio sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, potom se udala za  rukometaša Ljubu Jovanovića i za kraj se odlučila na IT stručnjaka Luku Lazukića.

Zadnji brak joj je završio jako kobno, naime, kako su mediji pisali, Natašu je Luka pretukao kada je usred noći došao pijan kući. Moramo uzeti u obzir da je to bilo samo nekoliko mjeseci nakon njenog poroda. Ona je tada dobila brojnu podršku.

Poslije svega ovoga, posvetila se karijeri i izdala pjesme. Ona želi da uspije u svojoj karijeri, a ljubavi joj ne fali kako kaže, jer ima svoju djecu, sa kojom svakodnevno uživa.