Nataša Bekvalac pokazala u koga je zaljubljena: Objavila jednu sliku i raznježila sve fanove (Foto)

  • admin
  • October 28, 2018
  • Comments Off on Nataša Bekvalac pokazala u koga je zaljubljena: Objavila jednu sliku i raznježila sve fanove (Foto)

Svi znamo ko je Nataša Bekvalac, ona je poznata pjevačica i ima mnogo dobrih pjesama, pored pjevačke karijere, njen život su obilježili i mnogobrojni razvodi brakova. Naime, Nataša je nedavno izjavila za medije da uživa u svom singl statusu nakon razvoda sa Lukom Lazukićem.

Nataša ima dvije kćerke i to je njeno najveće bogatstvo. One se zovu Hana i Katja. Naime, pjevačica je istakla da se u narednom vremenskom periodu neće fokusirati na traženje momka, već se fokus staviti na svoju karijeru i svoje dvije djevojčice.

Ona je jako poznata i na društvenim mrežama, a nedavno je na svom Instagram profilu okačila sliku sa svojim mezimicama, na toj slici se vidi puno ljubavi. Ova slika je dirnula ljude širom svijeta. Ispod slike je Nataša napisala jako emotivan opis:

Ja sam jedna jako sretna i zaljubljena žena, pitate se u koga sam zaljubljena? Zaljubljena sam u svoja dva anđena i ponosna sam što su one izabrale da im baš ja budem mama. Pogledajte o kojoj fotografiji pišemo:

Natašu svi poznajemo kao borbenu ženu i majku, svaka joj čast na tome, uspijela je pasti hiljadu puta ali i ustati. Ona je nedavno izdala duet pod nazivom Mala plava, to je dokaz da se ponovo fokusirala na svoju pjevačku karijeru.