Nasljednica nastupala s mamom: Karleušina kćerka Atina oduševila publiku na nastupu (Foto)

  • admin
  • January 5, 2019
  • Comments Off on Nasljednica nastupala s mamom: Karleušina kćerka Atina oduševila publiku na nastupu (Foto)

Sve je počelo sa pjesmom koju je otpjevala Jelena Karleuša za vrijeme novogodišnjeg slavlja u jednom Beogradskom hotelu. Za otvaranje slavlja ova diva je izabrala pjesmu slatka mala i napravila pravi spektakl u hotelu.

Svi znamo da je Jelena isticala kako je jako sretna što će za Novu Godinu biti sa svojom porodicom, iako će nastupati. Ona je uradila sve kako je i rekla da će uraditi, bila je sa Duškom i svojim kćerkama.

Kada je počelo odbrojavanje za Nogu Godinu, Jelena je pjevala narodnu muziku, ali i pop muziku. Nakon otkucavanja nove godine, na bini su joj se pridružile njene mezimice kako bi joj čestitale novu godinu. Mala Atina je na sebe skrenula mnogo pažnje, saznajte i zašto.

Jelena je počela da pjeva pjesmu Ane Nikolić pod nazivom Romale Romali, a Anita je zajedno sa njom izvela koreografiju. Nakon završenog preformansa, mala Atina je sišla sa bine i otišla do porodičnog stola gdje je bio i njen otac Duško.

Nedugo nakon toga Duško je djevojčice odveo u hotelsku sobu na spavanje. Povodom ovog dešavanja bilo je mnogo osuda. Naime, ljudi su osudili JK što je svoje kćerke dovela na svoj nastup, jer joj je nastup bio jako provokativan.

Osude su pale i za to što je mala Atina izvodila na sceni koreografiju sa svojom majkom. Kakvo je vaše mišljenje o svemu ovome, da li smatrade da je Jelena Kareluša postupila pogrešno? Neki su pak rekli da je to jako lijepo što je željela da bude sa svojom porodicom za doček nove godine.

Zanima nas vaše mišljenje o cijelokupnoj situaciji. Vaše mišljenje možete napisati u komentare.