Našli ga na ulici, a komšije ispričale ono što krije od javnosti: "Tajna koju svi trebaju da znaju"
admin November 16, 2018

On je zvijezda narodne muzike, a njegovo ime je Džej Ramadanovski. Ovaj narodni pjevač je odrastao u srcu beograda, tu je završio svoje osnovno obrazovanje, mnogo je volio učiteljicu, igrao se, pjevao, nastupao po predstavama, a nakon popravnog doma, počeo je svoju karijeru, koja i danas traje.

On je svoju karijeru gradio godinama, a ljudi su ga zavoljeli i podržali, tako da je uspio svoju karijeru dovesti do zavidnog nivoa. On je pjevač koji je poznat po emociji dok pjeva, tačnije, ovaj pjevač pjeva samo one pjesme koje imaju dušu, koje on može da osjeti.

Sve komšije ga vole i opisali su ga kao veseljaka i vječitog boema. Naveli su i da je on jedno vrijeme radio u farbari koja se nalazi u blizini.

Komšija je otrio da je Džej bio jako veseo i kao tinejdžer, da je volio da pjeva i svira. Naime, naveo je da nije bio stipsa, da je dijelio ljudima kad god je imo. Skupljali su se u kafani koja je sada zatvorena, a njega su tu svi znali.

Zaposlio se poslije izlaska iz popravnog doma u fabriku za farbanje, ali je nakon 7 dana dao otkaz. Direktor škole u kojoj je Džej završio osnovnu je rekao isto nekoliko rečenica za njega:

On je bio dobro dijete, njegova učiteljica ga je najšla uplakanog na ulici i dovela ga da završi školu. Uvijek je govorio da je voli kao majku te da ga je izvela na pravi put. Kupovala mu je sve što mu je bilo potrebno.