Nakon što je 2 godine šutila, Emina Jahović u emisiji sve otkrila: “Evo šta mi je Mustafa radio”

  • admin
  • November 7, 2018
  • Comments Off on Nakon što je 2 godine šutila, Emina Jahović u emisiji sve otkrila: “Evo šta mi je Mustafa radio”

 

Ova poznata pjevačica, kao i što sami vidite da je riječ o Emini Jahović bila je gost u emisiji AmiG Show kod Ognjena Amidžića. Ovu priliku je iskoristila da kaže javnosti šta to nije funkcionisalo u njenom braku sa Mustafom, te zašto je došlo do razvoda braka.

Samo da vas podsjetimo jednu jako bitnu činjenicu, ovaj par je bio u braku 10 godina. Pogledajte njihovu zajedničku fotografiju:

U ovoj emisiji pjevačica je izjavila sljedeće: Naša ljubav je bila ogromna, koliko je trajalo njeno stvaranje, toliko je trajao i njen kraj. Mi smo bili dugo već u bračnoj krizi, ali smo se trudili sve to da prevaziđemo zbog naše djece. Nismo željeli da njima priuštimo taj pakao, pa smo ga iz dana u dan odgađali.

Kada je došao taj dan da se ode na sud i da se potpišu ti papiri, plakala sam kao malo dijete, ja sam taj razvod zajedno sa Mustafom odgađala posljednje 2 godine. Mustafa je tugovao, vidjela sam da mu je teško. Sudija je morao odreagovati i rekao mi je ako ne prestaneš plakati, odgodit ću ovo suđenje. – dodala je Emina.

Pjevačica je trenutno u emotivnoj vezi sa jednim jako uglednim turkim biznismenom. Njegovo ime je  Sadetin Saran. Pogledajte kako on izgleda: