Nakon gubitka muža, riješila da promijeni izgled: Sada joj niko ne vjeruje da ima 76 godina (Video)

Sigurno ste gledali neku od onih makeover emisija u kojima rade prave transformacije. Prijavljuju se obično žene kojima je potrebna promjena izgleda. To su obično žene koje su se puno posvetile porodici, poslu i u svemu tome sebe zanemarile.

Zato im je potrebna mala pomoć kako  kontrolu uzele pod svoje. Itekako da  im to znači. Vrati im samopouzdanje koje su već izgub’ile. Znate da su  šminka i frizura  faktori koji će dovesti do prave transformacije. Zato je bitno odabrati odgovarajuće.

Ako sami niste sigurni šta vam stoji, onda se posavjetujte s nekim ko ima iskustva s tim. Vidjet ćete kako frizura i šminka mogu da naprave pravu transformaciju. Imate razne takve primjere koje nas ostave bez teksta. Ovdje je riječ o ženi koja je nedavno ostala bez supruga i to je ostavilo veliki trag na nju.

Njeno ime je Barbara, a djeca i unuci su željeli da je orasplože i učine nešto da se malo oporavi.  Zato su pozvali stilistu koji će joj pomoći. Trebao je da malo unese promjene i osvježi bakin izgled. Rezultat je zaista bio nevjerovatan. Pogledajte kako je tekla njena transformacija, kako je izgledala prije, a kako poslije svega toga:

Kako vam se čini? Zaista se vidi razlika, zar ne?  Mislimo da je pohvalno što je njena porodica odlučila da joj pomogne.  Svakome promjena izgleda  u većini slučajeva godi i  treba.   Kao što smo već rekli, imate razne ovakve primjer  gdje je transformacija zaista velika. Ko bi rekao da je riječ o istim osobama, zar ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *