Nakon dva propala braka: Evo kako izgleda 11 godina mlađa žena Dade Polumente s kojom ima kćerku (Foto)

  • admin
  • October 18, 2018
  • Comments Off on Nakon dva propala braka: Evo kako izgleda 11 godina mlađa žena Dade Polumente s kojom ima kćerku (Foto)

 

Dado Polumenta je jedan jako poznat pjevač, godinama je gradio svoju karijeru, a sada je već uspiješan i ima mnogo hitova iza sebe. Ljudi ga vole i rado posjećuju njegove nastupe, gotovo za svaki koncert se traži karta više.

2016-te godine Dado Polumenta je stupio u brak sa Ivonom Ivković. Naime, ona je njemu trea žena, a s njom je odmah odlučio da ima i dijete. Iste godine kada je stupio u brak, sa Ivonom Ivković popularni pjevač Dado Polumenta je dobio kćerku Aleu.

On je sa svojom suprugom snimio i spot za njegovu poznatu pjesmu pod nazivom Ma briga me za sve to. Da li ste znali da on ima i sina iz predhodnog braka? Njegovo ime je Dorijan.

Dado Polumenta svakodnevno i za svaki interviju ističe kako je i danas zaljubljen u svoju suprugu i kako je gleda sa osmijehom. Naime, istakao je da živi za svoju djecu također, da podjednako voli i kćerku i sina, i da želi samo da budu sretni.

On i njegova supruga Ivona svakodnevno objavljuju svoje fotografije na društvenim mrežama, a riječi hvale se uvijek nalaze u komentarima. Pogledajte i sami kako njih dvoje izgledaju zajedno pa procijenite da li su dobar par?