Nakon dužeg razmišljanja Prijovićka donijela veliku odluku: Fanovi nisu vjerovali, ali istina je

  • admin
  • October 17, 2018
  • Comments Off on Nakon dužeg razmišljanja Prijovićka donijela veliku odluku: Fanovi nisu vjerovali, ali istina je

 

Svi znamo da je Aleksandra Prijović donijela odluku da više neće stupiti na scenu te da se zbog trudnoce i dobrobiti njene bebe na kratko povlači sa scene i odlazi na kako ona to zove zasluženi odmor. Ona je to i sama izjavila na svom zadnjem nastupu o kome smo vas izvještavali.

Da vas napomenemo da se na tom nastupu njoj vidno nazirao trudnički stomak. Svima je to bilo baš simpatičnos i slatko. Odluku o prekidu svog zasluženog odmora je donijela zbog velikog estradnog umjetnika.

Svi smo upoznati da poznati i cijenjeni pjecač Aco Pejović ima solistički koncert koji će biti održan 22. novembra ove godine, a on je kao svoju gošću odlučio pozvati baš  Aleksandru Prijović.

To je razlog prekida njenog odmora od estradne scene, jer kako kaže, takav poziv ne može odbiti, to joj je čast i zadovoljstvo. Pored Aleksandre  Prijović ima još jedna gošća na koncertu koji će održati pejović, sa njom pjevač ima i dva dueta, a radi se o Editi Aradinović.

Imam samo dvije gošće na svom koncertu, to su Edita Aradinović i Aleksandra Prijović. Odlučio sam da se Aleksandra neće zamarati pjevanjem previše, otpjevat će samo dvije pjesme, a onda može da iz lože gleda daljni nastup i uživa- izjavio je Aco Pejović.