Najveći rat na muzičkoj estradi je počeo kod Minimaksa: Kako je Jelena odbrusila Arkanu zbog Cece, a svi od straha zanijemili

  • admin
  • November 2, 2018
  • Comments Off on Najveći rat na muzičkoj estradi je počeo kod Minimaksa: Kako je Jelena odbrusila Arkanu zbog Cece, a svi od straha zanijemili

Ona je svoju karijeru počela jako obrim koracima, kao da je znala u kakvu će se zvijezdu pretvoriti. Prije nego je stupila u sadašnji brak, Jelena je prošla mnogo loših trenutaka. Naime, rijetko ko zna za ove detalje:

Jelena je prije stupanja u brak sahranila svog tadašnjeg zaručnika, čak se jednom i razvela, a onda je odlučila da se posveti sebi, te je svoju karijeru gradila do zavidnog nivoa. Svoju karijeru je krunisala 5 juna 2013 godine kada je održala svoj koncert na Ušću. Koncert je bio održan pod nazivom Viva La Diva.

Pored zavidne karijere kojom je Jelena privukla mnogo pažnje, ona je poznat i po tome što nema dlake na jeziku, od početka karijere je iznosila svoje mišljenje, a u najveće sukobe je ulazila sa Cecom. Jelena je rekla kako sve žene koje se bave njenim poslom su na neki način kurve.

Sve ovo je uznemirilo Cecinog muža Arkana, pa je u jednoj emisiji napao Jelenu. Na sve ovo Jelena je rekla samo jednu rečenicu ‘ko o čemu kurve o poštenju’. Ona je bila hrabra, ali je na sebe navukla bijes jednog jako uticajnog čovjeka u Srbiji.

Iz godine u godinu netrpeljivost među njima je rasla. Jelena je poslije svega javno rekla sve šta misli o Ceci. Njih dvije su i dan danas u sukobima.