Najveća tragedija Marije Šerifović: Detalj iz njenog privatnog života koji malo ko zna, a ostavlja bez teksta

  • admin
  • November 7, 2018
  • Comments Off on Najveća tragedija Marije Šerifović: Detalj iz njenog privatnog života koji malo ko zna, a ostavlja bez teksta

Marija Šerifović nm je svima poznata, a kako i ne bi bila kada je jedna od najboljih pjevača na Balkanu. Naime, ona u Srbiji zauzima prva mjesta po vokalnim sposobnosti. Godinama gradi svoju karijeru i niže velike uspone.

Što se tiče privatnog života Marije Šerifović, svi znamo koliko je njeno ime bilo razvlačeno po novinama i raznim medijima zbog njenog emotivnog opredjeljenja, uvijek se sumnjalo i spekulisalo o tome kako je Marija osoba koja gaji emocije prema istom polu.

Marija bez dlake na jeziku je jednom prilikom i potvrdila ovu informaciju, svi znamo da je ona iskrena i hrabra žena.

Malo se zna o njenom privatnom životu, tako da niko nije znao da je ova poznata pjevačica jedno vrijeme bila u jako lošim odnosima sa svojim ocem. Pored ove informacije malo ko je znao i da je Marija imala polubrata koji je preminuo nakon duge borbe sa teškom bolešću.

Njen brat je sa očeve strane i preminuo je u 42 godini života zbog teške bolesti.

Također pjevačica sa očeve strane ima još jednog brata koji je svima poznat, bavi se pjevanjme i učestvovao je u operaciji Trijumf svojevremeno, a njegovo ime je Danijel.