Najveća radost u kući: Trudna kćerka Zorice Brunclik, a mnogi ne znaju da je otac poznati pjevač “Zvezda Granda”

  • admin
  • October 19, 2018
  • Comments Off on Najveća radost u kući: Trudna kćerka Zorice Brunclik, a mnogi ne znaju da je otac poznati pjevač “Zvezda Granda”

 

Svi znamo koliko su Zorica Brunclik i njen muž Kemiš u ljubavi, a sada je njihova sreća još veća jer čekaju svoje zajedničko unuče. Njihova kćerka je trudna. Naime ona se zove Zlata Aranđelović a njen budući muž je Miloš Vujanović. Oni će sljedeće godine da postanu roditelji.

Zorica je sa svima podijelila svoju radost, rekla je da im je kćerka ostvarila snove da imaju unuče. Zorica je navela i da joj je žao što se djevojke ne udaju ili odlažu udaju za poslije te tako gube mogućnost da imaju djecu. Njena kćerka će ubrzo stati na ludi kamen, a očekuje i bebu koja će na svijet doći sljedeće godine.

Dobili smo i potvrdu od Kemiša, on je izjavio sljedeće:

Tačno je, samo me zanima od koga ste i kad prije saznali? Zorica i ja ćemo se ostvariti i na tom polju, ali smo jako sretni i zbog svoje kćerke koja će postati majka. Ništa ljepše od toga. Naime, ovo jest naše zajedničko prvo unuče, ali mi svu svoju unučad gledamo kao da su naša zajednička, naglasio je Kemiš.