Najluksuznija vila u Beogradu, vrijedna 3 miliona eura: Kada čujete koja pjevačica je vlasnik zanijemit ćete (Foto)
admin November 16, 2018

 

Dugo godina se piše o tome ko ima najluksuzniji dom, tačnije vilu od poznatih ličnosti. Često se pisalo o vili Dragane Mirković, Saše Popovića ili pak Lepe Brene, ali niko od vas nije znao da jedna pjevačica ima najvrijedniju vilu koja vrijedi čak 3 miliona eura.

Ona je tu kuću na Dedinju pazarila zahvaljujući, ni više, ni manje nego umjestničkim slikama. Njeno ime je  Vera Matović.

Još u doba Tita i Jugoslavije ova poznata pjevačica je imala mnogo nastupa koji su bili dobro plaćeni, pa je odlučila novac da ulaže u kupovinu slike dvadesetog vijeta. Slike u to vrijeme nisu bile skupe, ali su se izgleda isplatile, jer je pomoću njih kupila ovu prelijepu nekretninu.

Zanima li vas kako izgleda njena vila? U nastavku pogledajte kako izgleda njena vila sa vanjske strane, sigurni smo da ćete ostati bez teksta:

Ona je imala najbogtiju kolekciju slika, ali kako joj se bližila odma decenija života, ona je odlučila da svoje blago uloži u nešto drugo i ostvari sebi nove. Tako je došlo do kupovine baš ove vile, koja je, moramo priznati kao iz snova.

Ova pjevačica nikada nije mnogo pričala o svojim slikama koje je posjedovala, jer kako kaže ona, nije ih kupovala da bih pričala o tome, nego za svoju dušu.