admin December 2, 2018

 

Svi znamo kako je poznato muzičko takmičenje Zvezde Granda dalo mnogim mladim pjevačima priliku da zapjevaju i svoj talenat predstave cijelom svijetu. Ova djevojka koja dolazi iz Knjaževca je jako hrabro pristupila takmičenju.

Riječ je o Kristini koja je napravila pravu pometnju kako u žiriju tako i u publici. Naime, ona je hrabro zakoračila na scenu i počela je da pjeva pjesmu od Cece, pod nazivom trula višnja. Svi znamo da javni nastup nosi svoje, a to je trema.

Nju je treba pokopala i nije mogla da kontroliše svoj glas, sve vrijeme je bila u falšu, a kako je sama rekla, svjesna je toga. Ona ovaj pritisak nije mogla da izdrži, pa je sagnula glavu i počela jako da plače. Ova scena potresla je milionski auditorij.

Imala je podršku, majku ,sestru od tetke i svije drugarice, oni su se nalazili u bekstejdžu. Jako su se potresli jer ona plače, ali, da šok bude veći, ova scena potresla je i članove žirija, ponajviše Jelenu Karleušu:

Zašto sada plačeš? Ti si djevojo za sve, ali za plakanje nisi. – rekla je JK, a svi znamo da ona malo kome pruži ovakvu podršku u toku takmičenja. Jelena je pokušala da ostane jaka, ali je i ona počela da plače zbog ove djevojke.

Rekla joj je: Smiri se, diši duboko, dobit ćeš nešto što mnogi ne uspiju dobiti, a to je druga šansa. Svi smo uz tebe, treba da budeš presretna. Djevojka je uz podršku publike i žirija počela da pjeva pjesmu Boginja koju u orginalnoj verziji izvodi Milica Pavlović.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*