Način na koji se glumac Rade Šerbedžija oprostio od voljene Milene Dravić rasplakao region

  • admin
  • October 16, 2018
  • Comments Off on Način na koji se glumac Rade Šerbedžija oprostio od voljene Milene Dravić rasplakao region

 

Glumac Rade Šerbedžija je rekao da ga je jako pogodila vijest o smrti legendarne glumice Milene Dravić. Ona nas je napustila u 79. godini života. – dodao je Rade.

Izgubili smo ne samo legendarnu i jako talentovanu glumicu, nego i jednog iskrenog i časnog prijatelja, jako me pogodila i šokirala ova vijest, teško ovo podnosim i već znam da će mi mnogo nedostajati naša Milena. – izjasnio se popularni glumac Rade Šerbedžija.

Ona je bila filmski aktivista, uvijek je radila na svom zadatku, hrabno i odlučno. Ona je stajala na stranu slabih i nemoćnih, uvijek. Borila se protiv vlasti, protiv nepravde i protiv gluposti, eto takva je to osoba bila. Nikada joj nije bio problem, kao heroina da stane na stranu svoje publike i svog naroda.

Mogu vam reći da je ona bila jedno jako emotivno i iskreno biće, ona je bila p una ljubavi, svoju ljubav je nemilosrdno i bezuslovno dijelila ljudima, pa ona da je mogla zagrlila bi i pomogla bi cijelom svijetu. Svi znamo da je bila u braku i velikoj ljubavi sa Draganom Nikolićem. Nisu imali djece, to je velika žalost, a u braku su bili punih 50 godina.

Mnogo sam ogorčen ovakvim gubitkom, a i većina bi trebala, jer ko god je poznavao ovu ženu, zna šta je ovaj svijet i svako od nas pojedinačno izgubio.