Na vrhuncu muzičke karijere napustila estradu i danas je doktorica: Znate li o kome je riječ? (Foto)

  • admin
  • January 6, 2019
  • Comments Off on Na vrhuncu muzičke karijere napustila estradu i danas je doktorica: Znate li o kome je riječ? (Foto)

Ova pjevačica je došla do samog vrhunca svoje slave, ali onda je donijela iznenadnu odluku kako želi da napusti taj posao i okrene se drugim stvarima. Vjerujemo da mnoge djevojke kada su mlađe teže da budeu poznate i slavne.

Ponekad u toku svega toga shvatite da želite nešto drugo, što je sasvim normalno. Ova pjevačica je počela da gradi svoju karijeru i niže uspijehe, a onda je odlučila da se posveti svom obrazovanju koje joj je bilo jako važno.

Nakon te odluke napustila je estradu i upisala fakultet. Svako treba da radi ono što voli, nije sve u popularnosti. Znate li o kojoj pjevačici se radi? Dajana Penezić je njeno ime. Ona je snimila nekoliko pjesama a autori su joj bile jako poznate spisateljice.

Radi se o Marini Tucaković i Leontini. Ona je 2009 godine izbacila veliki hit pod nazivom Adrenalin, nakon tog hita svi su mislili da će ona biti jako uspiješna i tražena pjevačica, te da će se posvetiti svojoj krijeri i organizovati nastupe.

Pored  toga što joj je na estradnom nebu sve išlo za rukom i postigla je veliki uspijeh, Dajana je imala druge želje koje je postigla. Ona je željela da postane doktorica, upisala je medicinski fakultet  izavršila ga u roku.

Danas radi kao doktorica i saznajemo da je jako sretna i ispunjena. Jednom prilikom je izjavila da se ona uvijek može vratiti pjevanju, ukoliko to poželi. Ona je zaista prelijepa, pogledajte kako ona izgleda na svom novom radnom mjestu:

Šta mislite o odluci ove mlade djevojke? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.