Na samom dnu zbog depresije: Očajna Ana Nikolić ne želi nastupati, kilažu nikako da skine, a živi od ušteđevine koja se smanjuje

  • admin
  • January 14, 2019
  • Comments Off on Na samom dnu zbog depresije: Očajna Ana Nikolić ne želi nastupati, kilažu nikako da skine, a živi od ušteđevine koja se smanjuje

U posljednjih nekoliko mjeseci Ana Nikolić se povukla i sa društvenim mreža i iz javnog života. Ona dugo nije nastupala ni u jednom klubu, a prisjetimo se vremena kada je nastupala neprekidno. Prije godinu dana je najavila nove pjesme, od kojih izgleda nema ništa.

Kako saznajemo glavni uzor zašto se Ana povukla sa scene i iz javnog života su njeni kilogrami. Ona ne može da smrša i izgubi višak kilograma koji joj očito remete tempo života. Višak kilograma je dobila poslije poroda sa svojom kćerkom Tarom.

Pored ovoga, ona ima dodatnih problema. Naime, reper, i njen bivši suprug Rasta je odlučio da prekine saradnju sa s Nikolićevom i njenim bratom Markom. Da budemo precizniji, Rsta je donio odluku da poveče sve pjesme čiji je autor, a te pjesme su trebale biti na Aninom albumu koji je najavljen za ljeto.

Ona je u jako lošem psihičkom stanju. Neki dan je imala prilike vidjeti svoje fotografije u novinama  koje su slikali mediji dok ona nije ni znala. Sve te fotografije su kružile i društvenim mrežama, ona je pročitala mnogo loših komentara na račun njenog izgleda.

Svijesna je koliko se ugojila, ali mediji joj ne olakšavaju svojim natpisima. Upala je u tešku depresiju, godinu dana pokušava da smrša. Da zlo bude veće, Rasta je ljut zbog razlaza, te ne želi saradnju s njom, povukao je svoje pjesme.

Anu idalje zovu da nastupa, svakodnevno, ali ona jednostavno ne želi. Prepreka joj je njen izgled i nema volje za poslom. – rekao je izvor blizak Ani Nikolić.