Na koncertu Ane Bekute bile brojne estradne zvijezde, ali jedan gost sve iznenadio: “Nije moguće da je došla”

  • admin
  • October 26, 2018
  • Comments Off on Na koncertu Ane Bekute bile brojne estradne zvijezde, ali jedan gost sve iznenadio: “Nije moguće da je došla”

Popularna pjevačica, Ana Bekuta, sinoć je održala odličan koncert na kojem bi joj brojne kolege pozavidjele. Ana Bekuta je poznata kao pjevačica koja uvijek zna da napravi dobru atmosferu na svom nastupu, a tako je bilo i ovaj put.

Njenom koncertu su prisustvovale brojne poznate ličnosti, od pjevača, političara, voditelja i mnogih drugih, a među njima je bila i jedna pomalo zaboravljena pjevačica.

U publici je bila i Hana Mitrović, koja je bila velika muzička zvijezda 90-ih godina, a poznata je po hitovima poput “Otkini bejbi”, “Džip”, “Kocka šećera” i mnogim drugim.

Hana je u to vrijeme imala veliku karijeru, ali kasnije se povukla sa scene i danas skoro da je nema u javnosti. Ona je inače bivša supruga čovjeka koji je pokorio Balkan sa svojim rijaliti programima, Željka Mitrovića.

Sa njim ima i dvoje djece, Aleksandra i Sandru, a sa Željkom je ostala u odličnim odnosima, kao i sa njegovom drugom ženom, Milicom Mitrović sa kojom Željko ima dvije kćerke, Kristinu i Andreu.