admin November 25, 2018

Ovaj pjevač je bip učesnik poznatog muzičkog takmičenja pod nazivom Zvezde Granda. Ovo muzičko takmičenje je dalo mogućnsti svim pjevačima amaterima da se predstave široj javnosti i pokažu svoj talenat i vokalne sposobnoti.

Mnogi pjevači koji su danas jako popularni svoju karijeru su počeli prijavljivanjem na Zvezde Granda, njima je to takmičenje došlo kao odskočna daska. Međutim, ova pjevač se poslije takmičenja i nije snašao najbolje.

Kada pjevači dođu do vrhunca popularnosti kao što je ovaj pjevač tokom takmičenja, oni to koriste da snime pjesme, koje najčešće postanu hitovi. Poslije toga logičan slijed događaja je da pune klubove i zarađuju mnogo novca.

Ovdje pišemo o poznatom pjevacu Slobodanu Vasiću, koji je bio jako popularan tokom takmičenja, svojim šarmom i harizmom osvojio je srca žirija ali i publike. Međutim nakon svega toga, on idalje pjeva pod šatorom.

Svi pjevaju pod šatorom na početku karijere, to nije nikakva sramota. Slobodan se bori i na pošten način zarađuje pare.

Ali svi smatraju da je velika šteta da ovako dobar pjevač pjeva pod šatorom. Od njega s emnogo očekivalo, ulijevao je veliku nadu, jer je pored svog talenta posjedovao dosta drugih osobina koje su jako bitne za scenu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*