Moraju se snalaziti: Lazićevi roditelji prinuđeni prodati kuću, a evo kako izgleda ona izgleda i gdje se nalazi (Foto)

  • admin
  • November 5, 2018
  • Comments Off on Moraju se snalaziti: Lazićevi roditelji prinuđeni prodati kuću, a evo kako izgleda ona izgleda i gdje se nalazi (Foto)

 

Svi znamo da su roditelji ti koji najviše pate nakon saobraćajne nesreće koju je doživio Darko Lazić. Njegova majka Branka i otac Milan svakodnevno se mole za oporavak sina koji se nalazi već danima u kliničkom centru u Zemunu.

Naime, kako saznajemo Darko Lazić će sljedeće sedmice imati još jednu operaciju, zbog svog zdravstvenog stanja. Roditeljima je najbitniji oporavak najstarijeg nasljednika, tako da im nije bitno koliko to košta.

Istakli su da ako bude potrebno za njegov oporavak će prodati i kuću koja se nalazi u rodnom Brestaču, a pjevač je u nju uložio 300.000 eura. Od pouzdanog izvora smo dobili izjavu koja će vam biti sigurno zanimljiva:

Darkovi roditelji žive skromno, nemaju puno ušteđevine, tako da nemaju sredstava koji su neophodni za Darkov boravak u bolnici i njegov oporavak. Oni su spremni na sve, prodati i kuću kako bi se njihov sin oporavio. Pošto znaju da Darko neće narednih mjeseci moći da zarađuje, odlučili su u oglas staviti da prodaju kuću u koju je Darko uložio mnogo novca.

Darko je ovu kuću počeo graditi kada je stupio u vezu sa Anom Sević, ali ova pjevačica nije željela da živi u Brestaču, pa je Darko u Beogradu kupio stan. Kuću je nastavio graditi za sadašnju djevojku kojoj nije problem da zajedno sa Darkom živi tu. Pogledajte kako kuća izgleda: