“Moj mali savršeni dječak”: Zaručnica Darka Lazića pokazala trudnički stomak, ali ovo je sve zabrinulo (Foto)

  • admin
  • January 14, 2019
  • Comments Off on “Moj mali savršeni dječak”: Zaručnica Darka Lazića pokazala trudnički stomak, ali ovo je sve zabrinulo (Foto)

Marina Gagić je svima poznata kao vjerenica Darka Lazića. Oni su trenutno u iščekivanju svog prvog djeteta, tačnije, malog naslijednika, dječaka. Darko je odlučio da će mu ime dati po jednom anđelu za kojeg smatra da mu je spasio život.

Marina je jako aktina na društveni mrežama i često objavljuje fotografije sa putovanja i luksuznih destinacija. Ovoga puta je objavila fotografiju iz svog doma, ali ova fotografija je izazvala mnogoborojne komentare.

Naime, na fotografiji je odlučila da pokaže svoj mali trudnički stomačić. Opis je razniježio sve ljude, napisala je da je to njen mali slatki dječačić. Potom na fotografiju označila svoju ljubav, Darka Lazića. Marina zbog svoje trudnoće mora dosta da miruje, pa se često nalazi u svom domu.

Ona je za vrijeme trudnoće doživjela mnogo stresa, i zahvalna je Bogu što je sa bebom sve u redu. Rekla je kako se svi brinu o njoj, jer se plaše kako će iznijeti svu trudnoću nakon toliko stres i trauma, jer je ipak mlada djevojka.

Marina vodi računa o svojoj trudnoći, gleda da svakodnevno ide u šetnje, a uveče ide kod Darka, kaže da se kraj njega najljepše osjeća. Moramo reći da ima malih problema, često povraća i ima nesvjestice. Doktori kažu da je to zato što je malokrvna.

Ona nije jedna od majki koje sa lakoćom podnose trudnoću, njoj je malo teže, ali se bori i trudi. Mora dosta da odmara kako bi sa njom i bebom bilo sve uredu, jer je kako sam već rekao gore malokrvna. -rekao je brat Miloš, a sve ovo je potvrdila i ona sama.