Mnogi se i danas pitaju zašto su se rastali: Slika sa vjenčanje Vesne Zmijanac i Kemiša koju do sada niste vidjeli (Foto)

  • admin
  • December 8, 2018
  • Comments Off on Mnogi se i danas pitaju zašto su se rastali: Slika sa vjenčanje Vesne Zmijanac i Kemiša koju do sada niste vidjeli (Foto)

Svi znamo da su poznate ličnosti izložene medijima, pa se tako njihov život uvijek prati. Kada je riječ o ljubavi i bračnim parovima na estradi, oni su najzanimljiviji i o njima se najviše piše. Ništa drugačije nije ni kada su u pitanju Zorica Brunclik i njen suprug Kemiš.

Prije nego što su njih dvoje završili u emotivnoj vezi, bili su u ne tako sretnim brakovima. Oni su možda jedan od najpopularnijih parova na domaćem estradnom nebu, a oni uvijek ističu da su sretni i da su u velikoj ljubavi. To niko ne može poreći, jer to je jasno kao dan.

Svima nam je poznato da je Kemiš prije Zorice bio u braku sa pjevačicom Vesnom Zmijanac. Oni nikad nisu iznosili ništa loše o tom braku, rekli su da su bili sretni da su se voljeli, ali da im to nije funkcionisalo, pa su oblučili da se jako lijepo i sporazumno razvedu.

Sigurni smo da do sada niste imali prilike vidjeti mnogo fotografija Vesne i Kemiša, a zamislite da vam kažemo da ćemo vam ovdje postaviti fotografiju sa njihovog vjenčanja? Sigurni smo da do sada niste imali prilike vidjeti ovu fotografiju, pogledajte:

Ovaj bračni par nikada nije svoj razvod razvlačio po novinama, ostali su u korektnim odnosima, a svi su se uvijek pitali, zbog čega je došlo do razvoda. Njih dvoje poštuju jedno drugo ali i njihov brak, nikada nisu željeli to da iznose u javnosti.

Istakli su nekoliko navrata, da ono što je bilo više nije bitno, a da sa druge strane ne žele pričati o tome jer smatraju da je to njihova privatna stvar i da to javnost ne treba toliko zanimati.