Mnogi ne znaju pravo ime popularne Jane: Tek kad vidite čime se bavila prije nego je postala pjevačica zanijemit ćete

  • admin
  • November 20, 2018
  • Comments Off on Mnogi ne znaju pravo ime popularne Jane: Tek kad vidite čime se bavila prije nego je postala pjevačica zanijemit ćete

Svi znamo ko je Jana, ona je jedna jako tražena i popularna pjevačica, Važi za jednu od pjevačica koje imaju najčece grudi na estradi. Naime, ona ima mnogo nastupa, a najviše pjeva na privatnim svadbama i slavljima.

Svi znamo koliko se novca zarađuje na tim veseljima. Nedavno se spekulisalo o tome gdje ova pjevačica troši svoj novac, jer ga zarađuje u velikim količinama, a potom smo otkrili da najviše voli da putuje. To pokazuju i slike sa njenog profila.

Da se vratimo na temu, ona je rođena 1974 godine kao Dragana Stanojević u jednom mjestu pod nazivom  Babin most ,to mjesto se nalazi na Kosovu. U Prištini je pohađala srednju muzičku školu, ali jedna jako zanimljiva činjenica je da je ona poslije u toj školi jedno vrijeme i predavala.

Poslije ovih predavanja je odlučila postati pjevačica i posvetila se svom glasu i karijeri. Dvadesetih godina upoznaje svog supruga Ivana, a oni su počeli i zajednički život u Minhenu 1997 godine.

Jana se 2006 godine ostvarila i kao majka, te je rodila divnu kćerku kojoj su dali ime Kristina. Da napomenemo da Jana trenutno živi na relaciji Beograd – Minhen. Ona također spada u grupu najplaćenijih pjevačica folk muzike.