Mnogi ne znaju da je on bio Radin dečko prije Harisa: Najavljivali brak i svadbu, a iznenadit ćete se kad vidite ko je

  • admin
  • November 11, 2018
  • Comments Off on Mnogi ne znaju da je on bio Radin dečko prije Harisa: Najavljivali brak i svadbu, a iznenadit ćete se kad vidite ko je

Prije nego je započela vezu sa sada već poznatim pjevačem Harisom Berkovićem, Ryda Manojlović je bila u jednoj jako turbulentnoj vezi koja se odvijala na daljinu. Njen partner je bio jako poznati košarkaški Skaut Momir Gajić.

O njima se mnogo pisalo i ovaj košarkaš je pridobio medisku pažnju, ali onog momenta kada je njegova veza sa Radom završila, njegova popularnost je isparila, nigdje se nije pojavljivao i o njemu se nije pisalo.

Početkom godine je na svom facebook profilu objavio fotografiju sa jednom nepoznatom djevojkom, koja mu je sada vjerenica. Njeno ime je Nevena Ninković. Prošle godine mu je izabranica njegovog srca Nevena na svijet donijela kćerku.

Da je on sretan pored Nevene govore brojne činjenice. Naime, on nikad nije krio stanje u kakvom mu je veza, tako da je i sada sigurno sve onako kako izgleda. On nekada i nije bio tako popularan. Da li vam je poznato da je on bio u vezi i sa Katarinom Rebračom?

Još jedna činjenica je da on nikada nije objavljivao slike sa Radom, iako je to po njihovom navođenju bila ozbiljna i velika ljubav. Oni su naime planirali zajedničku budućnost. Rada je bila u lošim odnosima sa njegovim roditeljima i tokom veza, ali i kada se njihova veza okončala.