Mnogi ne znaju da je Dragana Mirković prije Tonija ludo voljela ovog biznismena, za kojeg se bila tajno i udala

  • admin
  • November 3, 2018
  • Comments Off on Mnogi ne znaju da je Dragana Mirković prije Tonija ludo voljela ovog biznismena, za kojeg se bila tajno i udala

Naime, on nije samo političar i biznismen, on je nekadašnji estradni menadžer, a radi se o Zoranu Bašanoviću.  Oni su zajedno bili u toku dvadesetih, a on Dragani nije bio samo emotivni partner, već i menadžer. Da li ste ovo znali?

Oni su imali jako veliki poslovni uspijeh, a svakodnevno su uživali u ljubavi, međutim krajem prošlog vijeka su odlučili da se raziđu i u ljubavi a i na poslovnom planu. Nedugo nakon toga Dragana je upoznala Tonija.

Odlučila je da stane na ludi kamen i uda se za Tonija 2000 godine. Imali su malo skromno slavlje, na kojem je bilo oko 20-tak ljudi. Niko od draganine porodice nije bio prisutan, jer nisu mogli da dobiju vizu. Neki članovi Tonijeve porodice također nisu bili prisutni, zbog toga i nisu pravili veliku feštu.

Naime, pored ovog svega, taj dan su bili najsretniji jer su se mnogo voljeli i bilo im je bitno da su jedno pored drugog. Oni su u braku dobili dvoje djece, kćerku  Manuelu i sina Marka.

A Bašanović je 2010 godine u jednom interviju spomenuo Draganu i rekao, da oni nikada nisu ostali u kontaktu, ali je rekao i zanimljivu činjenicu, da su se on i Dragana jednom prilikom vjenčali ali tajno.

Dragana i ja smo mnogo putovali i svoj mir tražili van granica, pa smo se jednom prilikom vjenčali, ali to nije nigdje zabilježeno i ne važi se. Vjenčanje se održalo u jednoj kapeli u Las Vegasu.